فصلنامه گفت‌وگوی آب؛ شماره 8

صدایش به گوش می رسد. صدای نفسهایش. در بادیه و گلزار، در کوه و کوهسار، قریه و مزرعه و چمن‌زار. نفسهاش به شماره افتاده. تاب تحملش طاق شده. بارش سهمگین و بیش از توان و طاقت است. صدای جوشش آبشار و جویبارانش به دست سخت و  هرس‌آلود نابخردان و هریسانی که نان خورش چرب خویش را به یمن حضور بی ادعا او می‌خورند، نحیف و ضعیف شده. مرگ او، مرگ همه ماست. چنین مباد. همه به یاری‌اش باید بشتابیم. بگوییم و بشنویم. فراتر از آن گفت وگو کنیم. گفت و گو برای علت‌ها و پیامدها، بایدها و نبایدها. برخوردها و طاقت‌ها است. فرصت‌ها و تهدیدها، تغییرها و ساختن‌ها. صدای دلنشینش را دوباره خواهیم شنید.

گفت و گوی آب را برای همین مقصود آغاز کردیم. در هشت شماره قبل پیرامون موضوعات مختلف آبی در قالب مقاله، یادداشت، مصاحبه، انتقال تجربه و غیره حرف زدیم. از حقوق بهره‌برداری از آب گفتیم تا حکمرانی آب. به جامعه محلی سر زدیم و وضعیت آب زیرزمینی را منعکس کردیم و برنامه کشور برای حفاظت از آب زیرزمینی را تا سال 92 را بررسی کردیم. تجارب و ابتکارات موفق بین‌المللی را نگاهی انداختیم. یافته‌های نشست‌های پیرامون آب را منتشر کردیم.

مسیرمان را در گفت‌وگوی آب با هدف فراهم آوردن فرصت‌های تعامل و گفت وگوی جمعی برای بالابردن آگاهی و توافق جمعی در جهت اصلاح حکمرانی آب ادامه می‌دهیم. در این مسیر بر ترویج مثبت اندیشی و معرفی ابتکارات و تدابیر موفق، شناساندن ابعاد مسئله آب با طرح دیدگاه‌های مختلف، انتقال دانش و بینش ملی و بین‌المللی برای ایجاد فهم مشترک تاکید می‌کنیم. گفت و گوی آب را در فضای مجازی و به صورت الکترونیکی و به صورت فصلی با همکاری همدیگر منتشر می‌کنیم.

این بخش از گفت و گوی آب به اخبار و اقدامات اندیشکده، معرفی اندیشکده‌ها و تجارب و نحوه کار اندیشکده های مختلف در خصوص موضوعات و مفاهیم مرتبط با حکمرانی آب اختصاص داده خواهد شد.

گفت و گوی آب بستری است برای شنیدن صدای های همه ما، انعکاس دغدغه‌ها و دیدگاه‌هایمان، بیان تجاربمان و پیشنهاد راه‌حلها و راهکارهایمان. گفت و گوی آب به استقبال دریافت و انتشار دیدگاه‌های شما نشسته است.

عنوان دانلودها بازدید ها
0 585 809

فرم ثبت نظرات

نام
ایمیل
متن
متن