اما و اگرهای طرح سازگاری با کم آبی

برنامه های سازگاری با کم آبی از سال 1397 شروع شد و تا پایان سال 1399 و فروردین 1400 برنامه همه استانها به تصویب رسید. هدف اصلیش در واقع کم کردن مصارف آب در حد آب قابل برنامه ریزی ابلاغیه وزارت نیرو است. به این معنی که برای اینکه منابع آب سطحی و زیرزمینی در هر منطقه ای پایدار باشند، لازم است مقدار مصارف از یک بخشی تجاوز نکند، در وزارت نیرو این سقف آب قابل برنامه ریزی هم برای آب سطحی و هم برای آب زیرزمینی تعریف می شود. اهداف و برنامه های سازگاری با کم آبی محدودکردن مصارف در حد آب قابل برنامه ریزی ابلاغیه وزارت نیرو و دنبال کردن اهداف طرح احیاء و تعادلبخشی است..

تشکیل کارگروه سازگاری با کم آبی با هدف ایجاد ساختاری جدید جهت هماهنگی و انسجام  در برنامه های سازگاری با کم آبی وتعادل منابع و مصارف آب در اسفند سال 1396  توسط هیئت وزیران مصوب گردید و سرکار خانم دکتر بنفشه زهرایی، مدیرکل وقت مدیریت مصرف و ارتقای بهره وری آب و آبفای وزارت نیرو، به سمت دبیری این کارگروه منصوب می شوند.. 

آنچه در ادامه می‌خوانید، مصاحبه ای است با وی که در شماره خردادماه 1401 ماهنامه دنیای پسته درباره برنامه‌های این کارگروه و اما اگرهای اجرای مصوبات آن منتشر شده است.

فرم ثبت نظرات

نام
ایمیل
متن
متن